понеділок, 11 травня 2015 р.

Усе в купку :)

 Вітаю і відразу хвалюся своїм-чужим творінням :) Моє - це вишивка, пошиття це майстриня Ірина. Шию я так, як граю на баяні - тобто не вмію:) написала Ірочці, вона згодилася, я відправила увесь бебех і сіла чекати. Дочекалася свою горошкову красуню (фото з блогу Іри) -

Тепер подробиці - дизайн Lili Points, шила на Мурано Ash Rose, верхня тканина з магазину Лени Diora, та яка пішла на підклад - з "Лоскутики", на ручках і канти, то вже Іра додавала. Сумка вийшла велика, помістилося усе в"язання і вишивка. Дякую, дякую, дякую тобі сердечно Іринко :) !!!!! (а то вже задовбали ці пакетики)
вышивка рукоделие

сумка для рукоделия

Lili Points сумка

для вязания сумка 
Тепер покажу свій процес для мами, до 10-го не встигла, ну як вже склалося...головне його не закинути і закінчити - вишито рівненько половина. Вишивати до дня матері я почала літеру М, потім вона мені чогось не сподобалась і мій зір впав на журнал Point de Сroix і чудовий дизайн Helene Le Berre. Шиється легко, кольорів мало, в нього є всі шанси бути закінченим. 
Point de Сroix
Point de Сroix

Point de Сroix
Ну і це ще не все... Мені потрібен хтось, хто бив би по руцях, бо почався шитися ось такий  будиночок, показувати ще нічого, там тільки дерево  саджається :)

і ще мені ну дуже подобається ота кицька яка на порозі сидить і вмивається, правда ж гарнюня?

Усіх мам світу вітаю з Днем Матері - бажаю мирного і чистого неба над головами ваших дітей, здоров"я, квітів, радості і любові!!!






8 коментарів:

  1. Какой у вас превосходный результат с Ириной получился! Я только засматривалась на этот дизайн)))
    И очень нежная вышивка для мамы! Очень-очень красиво!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо Ирочка, это мой первый лилик (но не последний, это точно!) - как же интересно было шить - не оторваться! В планах и морские и цветочные дизайны. А цветочное сердечко действительно получается очень нежным!

      Видалити
  2. О, сколько всего интересного и нового у тебя! Сумка отпадная! Процессы интересные! С нетерпением жду их завершения :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо Аллочка, только меня за это новое бить нужно, процессов огромная куча. Сколько говорила себе - закончила один, можно начать другой, так у меня на один законченный - 2 новых появляется. Еще и на конфетку кое что вышиваться начало. Хоть увольняйся /смайлик/.

      Видалити
  3. Ось вона куди приїхала, ця гарна сумка для рукоділля! Вона мене покорила і вишивкою, і таким "смачним" підбором тканин!
    Така чудова робота! (І новий для мене дизайнер!)
    Подібний саквояжик давно мрію для себе зшити, та все щось заважає)))
    Оце нам відомо - купа різних процесів :) Борюсь з ними тим, що потроху докладаю рук до 4-5 з них одночасно (тобто, до одного на день, за настроєм вибираючи, до якого)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тааак воно моє це золотце :):):)
      Наталя, ший обов"язково - вона така зручна, вже зі мною зробила першу поїздку. Багато карманів - влізло все і навіть фотоапарат. А дизайни Лілі - це казка, цікаво і легко шити. Дуже люблю горошки, а в її дизайнах вони зустрічаються частенько :)
      Багато процесів - це якась болячка :( даю собі слово нічого не починати й тут же його скасовую :) Коробочки та торбинки вже забебехали :)

      Видалити
  4. сумка чудова!
    процеси дуже цікаві, киця - гарнюня, такий будиночок я навіть не бачила раніше, а дизайн французький, щось не дуже згадую, тому чекаю на завершення вишивки :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Оксанка! Будиночок - тільки кілька днів як почав продаватися :) я нетерпляча, зразу вхопила.
      Це сердешний віночок з журналу 2012 року, ще трошки і закінчу!

      Видалити