суботу, 4 квітня 2015 р.

"Модна лялька" 2015

Усіх вітаю й хочу поділитися враженням від виставки.
На "Модну ляльку" я ходжу з завидною регулярністю - сама не знаю чому, але так складається що в мене саме в ці дні є можливість, та й живу я майже поруч. Сьогорічна "МЛ" мене трошки розчарувала (в минулому році не була), мало ляльок від котрих  подих  перехоплює, мабуть криза таки дається взнаки. Але добре провела час, завжди приємно спілкуватися з майстринями - лялькарки вони якісь такі відкриті й по дитячому наївні. Організаційне - мало (дуже-дуже) місця, штовханина, поганюче освітлення, деякі стенди самі майстрині додатково освітлюють, багато фото в мене зовсім не вийшли :( Приємного перегляду :::)))

















                           Ця мадама з  Амстердама  патефону посіла перше місце на виставці в Голандії






Якщо є час - завітайте на виставку - не пожалкуєте!
PS по праву  сторону  були  прості базарні ряди - так звані "Золоті руки майстрів"де можна було купити прикраси, декупажні штучки, бісер, стрічки набори і т.д. Робили манікюр та укладки!!!! Продавали книжки та смаколики :)
Нарешті я потримала у руках набори від ТМ "Совушка" - це принти з вишивкою шовковими стрічками та гладдю. Сподобалися дуже, але я не зважилася купити дорогий набір в техниці якою я не володію. 

11 коментарів:

  1. Оксана, спасибо за обзор!!!
    Я только завтра собираюсь. Хожу туда и за вдохновением, и для того чтоб пообщаться с любимыми мастерами))) Ты правильно отметила, что с ними общаться одно удовольствие!!!
    К сожалению, кризис сказывается на организации. Даже весенняя выставка была более "бедная", заметно меньше участников...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ира - вот вдохновения там как раз очень много! Даже я вытащила тряпочки и примеряюсь с чего бы мне начать :) И мне было бы очень интересно услышать твое мнение о выставке как профи в этом виде хенд мейда:)

      Видалити
    2. )))ой, ну какой же я профи))))
      Я просто любитель))))

      Видалити
    3. Ага, видела я твои "любительские" работы :) (мои фавориты - золотистый щенок и Паддингтон). Ира, у тебя шикарные игрушки!

      Видалити
    4. ....скромно шаркаю ножкой....
      Спасибо!!!
      Не всегда и все получается так как хочется, но стараюсь)))

      Видалити
  2. І я там була - може, й бачила тебе, а не впізнала :)
    Були ми у суботу на Медвіні і на цій виставці, тож можна порівняти. То я тобі скажу, що ти ще поганого освітлення не бачила цього дня )))
    Щодо наповнення цьогорічної виставки нічого не скажу, бо я на ній уперше, але порівняно з тим же Медвіном - небо і земля навіть у плані "ринкової" частини. Єдиний плюс Медвіна - це майстер-класи (ну і безкоштовний вхід).

    Погоджуюсь із тим, що площа була замала, у проходах був такий натовп :( Це при тому, що решта павільону була порожня. Я розумію, що орендувалась енна кількість квадратних метрів, але все одно...

    Дякую за фото - на них багато з тих ляльок, що нам сподобались, із задоволенням помилувалась ними ще раз :) Багато часу також ми витратили на надзвичайно цікаву колекцю наперстків дуже милої пані, яка нам розповідала про них та пригощала фіалковими пелюстками у цукрі :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, я теж довго роздивлялась ту колекцію - але на жаль біля неї нікого не було - помилувалися та пішли, а я б залюбки її послухала :) Ще мені там мотанки сподобались - знайшла потім майстриню на фейсбуці:)

      Видалити
  3. О, спасибо за обзор! А я в этот раз просто обломалась идти на Модную ляльку - покупать ничего не надо, вдохновляться и так есть где, и время свое жалко... До этого ходила на Ляльку два года подряд по 2 раза в год - весной и осенью, зеркалку тащила тяжелую, фоткала по 100 фото и больше, были такие грандиозные планы написать отчеты в блог, а потом обламывалась... Один самый первый отчет написала, а три отчета зависли мертвым грузом где-то с компе...
    А на Медвин езжу только за декупажными заготовками если надо, остальное там искать смысла нет...
    Так что теперь решила ходить без фотика на выставки, была последний раз в феврале на Экспо без фотика - красота!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да у меня и фотик - так, фигня маленькая, его и носить с собой не трудно :) Я первый раз прошла посмотрела, второй с фото, а третий уже пообщаться :)

      Видалити